Založ si blog

Slovan: Je to tam! Rozhodne sa u nás (Kde sledovať zadarmo? )

Je to tu! Slovenský majster ŠK Slovan Bratislava sa nachádza na prahu historického úspechu. Po dramatickom a vyrovnanom zápase v Dánsku proti FC Midtjylland, ktorý skončil remízou 1:1, sa teraz všetky oči upierajú na stredajší večer. Slovan má jedinečnú príležitosť prebojovať sa do hlavnej fázy Ligy majstrov, kde by sa mohol postaviť proti takým futbalovým gigantům ako Real Madrid, FC Barcelona či Manchester City. A čo je najlepšie?

Ja budem rozhodujúci zápas ŠK Slovan sledovať na Voyo.

 

Kde je možné sledovať najnovšie zápasy Slovana?

Dnes (28. augusta od 21:00 hod.) môžete sledovať živé vysielanie z futbalového zápasu Slovana, ktorý odohrá odvetu play-off o postup do skupinovej fázy Ligy majstrov proti Midtjyllandu na prémiovom kanáli Nova Sport 6.

Ak váš operátor, ako Telekom alebo DIGI, neponúka Nova Sport 6, môžete si tento kanál predplatiť v špeciálnom športovom balíku na platforme Voyo Maximum (11,99 € mesačne).

Aplikáciu Voyo si môžete nainštalovať do mobilu, tabletu či smart TV, alebo môžete sledovať priamy prenos cez webový prehliadač. Výhodou VOYO je, že na tejto platforme môžete sledovať všetky zápasy Slovana počas celej sezóny Niké ligy.

Slovan naživo v mobile

Futbalové zápasy Slovana môžete sledovať naživo rôznymi spôsobmi v závislosti od toho, v akej súťaži hrajú.

Domácu klubovú súťaž Niké liga môžete sledovať prostredníctvom live streamu na platforme VOYO live, ktorá vysiela všetky zápasy každého kola. Taktiež tu nájdete kompletnú sezónu Ligy majstrov, od play-off fázy až po finále.

Slovnaft Cup môžete sledovať na stanici Joj Šport a streamovacej platforme Joj Play.

Zápasy Slovan Bratislava nie sú vždy dostupné na vizuálne sledovanie v stávkových kanceláriách, ale existuje niekoľko alternatív, ako napríklad live tracker na Tipsporte.

Zápasy Niké ligy so Slovanom môžete sledovať naživo prostredníctvom platenej streamovacej služby Voyo Maximum. Táto služba poskytuje vysielanie všetkých zápasov 1. slovenskej futbalovej ligy.

Prostredníctvom platformy Voyo môžete sledovať aj najlepšie európske futbalové ligy – Ligu majstrov, Premier League, Seriu A, La Ligu, a navyše aj Formulu 1, MotoGP a ďalšie športy na jednom mieste.

Cena športového predplatného je 11,99 € mesačne.

Ukázali svoje kvality

Po stretnutí v Dánsku je jasné, že Slovan môže byť právom hrdý na svoj výkon. Brankár Dominik Takáč, ktorý bol označený za Hráča zápasu, sa stal kľúčovým pilierom tímu. Svojimi fantastickými zákrokmi udržal belasých v hre o postup. Rovnako dôležitý bol aj gól Césara Blackmana, ktorý priniesol nádej pre slovenský tím. Hlavný tréner Vladimír Weiss st. neskrýval spokojnosť s výsledkom a zdôraznil, že tento duel bol o kolektívnom výkone, ktorý hráčov posunul bližšie k splneniu sna.

„S výsledkom som samozrejme spokojný, pred zápasom by som ho bral všetkými desiatimi. Odohrali sme ťažký zápas s dobrým súperom. Ideme domov a všetko je otvorené. Ľudia nás poženú, no musíme hrať rozumne pri vedomí kvality súpera,“ vyhlásil tréner Weiss po remíze v Dánsku. Tento výsledok dodáva slovenským fanúšikom nádej, že na Tehelnom poli môžu byť svedkami historického momentu.

Stredajší zápas, ktorý sa odohrá o 21:00, rozhodne o tom, či sa Slovan prebojuje do prestížnej súťaže medzi najlepšími európskymi klubmi. Všetci, ktorí nemôžu byť osobne na štadióne, majú možnosť sledovať tento rozhodujúci duel zadarmo na platforme Voyo. Pre majiteľov permanentiek na sezónu 2024/25 je tu dokonca špeciálna akcia – predplatné na Voyo maximum s bonusom 3 mesiacov zdarma.

Toto je šanca, ktorú si fanúšikovia nesmú nechať ujsť.

Kde sledovať zápas Slovan vs. Midtjylland

Futbalový zápas play-off Ligy majstrov medzi Slovanom a Midtjyllandom môžete sledovať na kanáli Nova Sport 6. Štúdiový program začína o 20:45 hod. Prvý zápas skončil nerozhodne 1:1, takže pred odvetou je všetko stále otvorené.

Kanál Nova Sport 6 si môžete naladiť cez operátorov Telekom a DIGI, alebo si ho môžete predplatiť prostredníctvom streamovacej platformy VOYO, ktorá ho ponúka v špeciálnom športovom balíčku za 11,99 € mesačne, spolu s ďalšími kanálmi Nova Sport.

Stanice Nova Sport 3 až 6 prinášajú kompletné vysielanie Ligy majstrov, od play-off o účasť v skupinovej fáze až po samotné finále.

ŠK Slovan sa nebojí ani silnejších

Slovan Bratislava už ukázal, že je schopný konkurovať aj silnejším súperom, keď prešiel cez viaceré náročné prekážky v predkolách Ligy majstrov. Postupne zdolal macedónsky FC Struga, slovinský NK Celje a cyperský APOEL Nikózia, pričom ani raz neprehral.

Tento bojovný a odhodlaný tím je pripravený napísať ďalšiu kapitolu svojej úspešnej sezóny.

Nenechajte si ujsť tento historický zápas! Poďme spolu podporiť našich belasých na ceste za víťazstvom a veríme, že sa na Tehelnom poli bude oslavovať postup do hlavnej fázy Ligy majstrov.

SLOVAN DO TOHO!

Viac o ŠK Slovan Bratislava

ŠK Slovan Bratislava, najúspešnejší futbalový klub na Slovensku, je ikonou nielen pre Bratislavu, ale aj pre celé Slovensko. Svoj príbeh začal písať už v roku 1919, a odvtedy sa stal neodmysliteľnou súčasťou slovenskej futbalovej scény.

Belasí, ako znie ich tradičná prezývka, sa hrdo prezentujú belasou farbou, ktorú dopĺňajú biele prvky. Tento klub si počas svojej dlhoročnej existencie vybudoval rešpekt nielen na domácej, ale aj na medzinárodnej úrovni.

Ďalšie novinky sa dočítate na tomto odkaze.

Historické úspechy

ŠK Slovan Bratislava je jediným klubom z bývalého Československa, ktorý dokázal zvíťaziť v prestížnej európskej súťaži. Najväčší úspech dosiahol 21. mája 1969 v švajčiarskom Bazileji, keď vo finále Pohára víťazov pohárov zvíťazil nad slávnym FC Barcelona 3:2.

Tento triumf sa zapísal do dejín slovenského futbalu ako nezabudnuteľný moment, ktorý preslávil Slovan Bratislava po celej Európe. Gólmi sa v tomto historickom zápase presadili Ľudovít Cvetler, Vladimír Hrivnák a Ján Čapkovič. Po návrate do Bratislavy vítali hráčov tisíce fanúšikov, ktorí oslavovali tento jedinečný úspech.

Domáce tituly a trofeje

Slovan získal počas svojej existencie neuveriteľných 24 majstrovských titulov, čím sa stal najúspešnejším klubom na Slovensku. Osem z týchto titulov vybojoval ešte počas federálneho Československa (1949, 1950, 1951, 1955, 1970, 1974, 1975, 1992), kde sa tešil obrovskej podpore fanúšikov na vypredanom Tehelnom poli. Po rozdelení Československa dominoval aj v samostatnej slovenskej lige, kde získal 16 titulov, pričom posledných šesť titulov získal v rokoch 2019 až 2024.

Okrem majstrovských titulov má Slovan na svojom konte aj 17 víťazstiev v Slovenskom pohári, 5 triumfov v Československom pohári, 9 víťazstiev v Interpohári a 4 víťazstvá v Slovenskom Superpohári. Tieto úspechy len potvrdzujú jeho dominantné postavenie v slovenskom futbale.

Dôležité zápasy, ktoré nás čakajú

ŠK Slovan Bratislava stojí pred sériou dôležitých zápasov, ktoré môžu rozhodnúť o jeho postupe v Lige majstrov, ako aj o jeho pozícii v domácej Niké lige.

Prinášam vám môj krátky prehľad najbližších kľúčových zápasov.

Rozdelil som ich podľa súťaží a dátumov:

Liga majstrov

  • 28. august 2024, 21:00: ŠK Slovan – Midtjylland (Playoff)

Niké liga

  • september 2024, 15:30: ŠK Slovan – Žilina (6. kolo)
  • september 2024, 20:30: Dunajská Streda – ŠK Slovan (7. kolo)

Tieto zápasy budú mať zásadný vplyv na ďalší priebeh sezóny, či už v boji o európske súťaže alebo o majstrovský titul.

Slovanisti sa musia pripraviť na náročný program, kde každý bod a každá výhra bude mať svoju cenu.

Legendy Slovana

V drese ŠK Slovan Bratislava vyrástlo množstvo legiend, ktoré sa zapísali do histórie slovenského futbalu. Medzi najznámejších patria:

  • Ján Popluhár
  • Karol Jokl
  • Koloman Gögh
  • bratia Čapkovičovci
  • Ján Švehlík
  • Anton Ondruš
  • Peter Dubovský

Tieto mená sú symbolom úspechu a odhodlania, ktoré vždy charakterizovali hráčov Slovana.

V novšej ére prešli dresom Slovana aj súčasní slovenskí reprezentanti ako Marek Hamšík a Róbert Mak, ktorí svojimi výkonmi reprezentovali klub na najvyššej úrovni.

Súčasné vedenie klubu

Na čele ŠK Slovan Bratislava stojí prezident klubu a predseda predstavenstva Ivan Kmotrík, ktorý je jednou z kľúčových postáv v súčasnej histórii klubu. Jeho syn, Ivan Kmotrík ml., je členom predstavenstva spolu so Stanislavom Strapekom. Klub má tiež silné ekonomické, obchodné a športové oddelenie, kde vynikajú osobnosti ako Ján Švehlík, bývalá legenda klubu, ktorý dnes vedie A-mužstvo.

Za medzinárodné vzťahy je zodpovedný Róbert Vittek, ďalšia významná osobnosť slovenského futbalu, ktorá reprezentovala Slovensko na viacerých veľkých turnajoch. Klub tiež venuje veľkú pozornosť mládeži, čo dokazuje široká škála trénerov a manažérov, ktorí sa starajú o budúce generácie futbalistov Slovana.

ŠK Slovan Bratislava je neoddeliteľnou súčasťou slovenskej futbalovej histórie a aj súčasnosti. S bohatou tradíciou, množstvom trofejí a silným vedením sa klub neustále usiluje o ďalšie úspechy na domácej aj medzinárodnej scéne. Belasí sú nielen symbolom futbalovej Bratislavy, ale aj celého Slovenska, a ich príbeh bude určite pokračovať aj v ďalších rokoch.

Nezabudnite si pozrieť aj ďalší zápas (dá sa to zadarmo na Voyo), aby ste sa nemuselí pýtať, ako hral Slovan?

Projekt domáca dieľňa – Začínam!

08.04.2021

Dielňa by sa mala nachádzať v každej domácnosti. Je to praktická miestnosť, ktorá obsahuje potrebné náradie na opravu či montáž nábytku. Ak ste sa rozhodli, že si ju doma spravíte, môžete sa inšpirovať mojím mini projektom. Objavíte v ňom tipy a rady, čo by vám v nej nemalo chýbať. Ja som sa rozhodol, že si konečne doprajem svoju vlastnú dieľňu. Máme v dome jednu [...]

Portugalsko, lesný požiar, hasičské lietadlo, požiar

V Portugalsku zúria rozsiahle požiare, vyžiadali si už najmenej dve obete

16.09.2024 22:00

Úrady informovali, že v dištrikte Aveiro nasadili 12 hasiacich lietadiel a v celej krajine bojujú najmenej s 20 požiarmi.

Rakúsky kancelár Karl Nehammer

Záplavy odplavili aj morálku? Rakúsky kancelár vyzval pre povodne na pauzu v kampani, ale sám v nej pokračoval

16.09.2024 21:21

Nehammer argumentoval, že treba všetku energiu a pozornosť sústrediť na zvládnutie prírodnej katastrofy a pomoc tým, ktorých zasiahla.

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

bohdanihnacak

Môj blog o športe a všemožných témach, ktoré ma zaujímajú. Príjemné čítanie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 3074x
Priemerná čítanosť článkov: 1537x

Autor blogu

Kategórie